7 Eylül 2007 Cuma

Zabıta

Zabıta


Rüyada Zabıta görmek


Halkın işlerini ıslaha çalışan kimseye, babaya, öğretmene, Temiz giyimli ve güleryüzlü ama ağırlaşlı ve ciddi zabıta memuru görmek insanların sıkıntıdan kurtulmasına; kötü giyimli ve abus çehreli meymenetsiz zabıta memuru rüşvet va haram yiyen adi bir kiimseye, Beyediye memuru olduğunu görmek bela ve afete, tevekkül ve itimat ile bunları atlatarak ecir kazanmaya delalet eder.
Zabıta ile ilgili her türlü rüya basınızın derde girebileceğine işarettir.
Rüyada zabıta görmek başınıza bir sıkıntı gelecek demektir.
Rüyada zabita görmek, hangi sekilde olarsa olsun, basinizin bir hususta derde girecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada zabita memurunu görmek, herkesin kurtulusa ermesine isarettir. Bazen bu rüya asçida, et ve yagda nefret edilecek ve sihhata zararli olacak hallerin vaki olmasina kötü ve yasaklanmis seyleri ifsa etmeye veya eksik ölçüp-tartmaya isarettir. Rüyada belediye memuru oldugunu gören kimseye, bir bel5 ve afet erisir. Ve bunun ecir, sevap ve mükafati da Allah (C.C.)a aittir.
Rüyada zabıta memuru görmek; bir yakınınızla aranızın açılmasına, çok büyük bir kavgaya, zabıtanın size ceza yazdığını görmek; insanlara sırrınızı açtığınızdan dolayı çok büyük zararlara ve felakete uğrayacağınıza işarettir.

Hiç yorum yok: