7 Eylül 2007 Cuma

Zambak

Zambak


Rüyada Zambak görmek


Rüyada zambak görmek işlerinizin hızla düzeleceğine işarettir.
Rüyada zambak gören kimsenin işleri iyi olacak, bol para kazanacak demektir. Beyaz zambaklar görmek huzur ve mutluluğa erişecek anlamındadır.
Kişinin huzur ve mutluluğa kavuşacağına işarettir. Beyaz zambak aynı zamanda evlilik ve yuvada mutluluğu da işaret eder.
Rüyada zambak çiçegi görüp koklamak, yaptirdiginiz veya yaptiracaginiz sigorta dolayisi ile hayatinizin garanti altina girecegine, islerinizdeki durgunlugun kalkacagina ve karinizin artacagina, mutlu ve rahat bir mevsim geçireceginize delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada zambak görmek, sevgi ve muhabbete, bekar için evlenmeye, hasta için sifa bulmaya isarettir.
Bir tarlada beyaz zambaklar gören insan, hakettiği huzur ve mutluluğa kavuşur. Tek bir zambak alan bekar biri, evlenir. Zambağın solması, çürümesi, üzüntü ve kederle ilgilidir.
Rüyada genç bir kızın elinde zambak görmesi; çok yükselmesine ve zengin olmasına, bahçeden zambak topladığını görmek; dostlarınızdan çok güzel haberler alacağınıza, birisinin size zambak buketi verdiğini görmek; birisi tarafından beğenildiğinize ve sevildiğinize işarettir.

Hiç yorum yok: