7 Eylül 2007 Cuma

Zarf

Zarf


Rüyada Zarf görmek


Zarf görmek maksadın hasıl olmasına, ince ve derin anlamlara, ilme yahut eşya konulan sandığı delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Mektup.)
Rüyada kağıt zarf görmek , önemli bir sırrı öğrenmeye; içine her hangi bir kağıt koymak üstünlük ve öncülük anlamına gelir.
Rüyada kağıt zarf görmek, gizli bir olayı ortaya çıkaracağınıza yorumlanır. Zarfın içine bir kağıt koymak girdiğiniz bir toplulukta lider olacağınızın işaretidir.
Kapalı zarf haberdir. Temiz bir zarfa kağıt koymak ise paradır. Ayrıca zarfın rengine göre de yorum yapılır.
Rüyada mektup zarfi görmek, Önemli birisinin sizden saklandigina delalet eder. Kapali bir zarf sirra; açik zarf görmek ise bazi sirlarin açiklanacagina; üzeri yazili zarf görmek ise, sizi kiskanan kimselerin bulunduguna isarettir. Bir baska rivayete görede: Rüyada zarf görmek, maksada ulasmaya, bazen de esya konulan sandiga ve ilme isarettir.
Rüyada mektup zarfı görmek; sırlarınızın yakınlarınız tarafından açığa çıkarılacağına, mektubu zarfa koyduğunuzu görmek; önemli sevindirici haberler alacağınıza, bir zarftan mektup çıkartarak okuduğunuzu görmek; uzaktaki bir dostunuzun sizden mektup beklediğine işarettir.

Hiç yorum yok: